Firsatgidiyo.com'dan Yeni Bir Başlangıç...

Firsatgidiyo.com'dan Yeni Bir Başlangıç...

Efendim merhabalar ben Osman Coşkun.

Bildiğiniz ya da şimdi öğreneceğiniz üzere 10 Temmuz 2022 tarihinden beri www.firsatgidiyo.com üzerinden sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. “Büyük Türkiye’nin Büyük İlan Pazarı” mottosuyla çıktığımız yolda bir yıla yakın zamandır gayet güzel işlere imza attık. Alıcı ile satıcıyı buluşturduğumuz bir platform olarak hizmet verdik. Ücretsiz ilan sitesi olarak bugüne kadar geldik. Bu süreçte bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Bugün itibariyle, yani 15 Mayıs 2023 itibariyle www.firsatgidiyo.com üzerinde köklü bir değişikliğe gittik ve platformu pazaryerine çevirdik. Yeni ara yüzümüzle karşınızdayız. Yine burada da ücretsiz bir şekilde sistemimize tedarikçi olarak dahil olabilirsiniz. Kendinizin belirleyeceği komisyon oranlarıyla ürünlerinizi Pazar yerimizde müşterilerimizin beğenilerine sunabilirsiniz. Satış tam manasıyla sizin web siteniz üzerinden gerçekleşmekte, biz sadece köprü vazifesi görmekteyiz. Bu anlamda da diğer pazaryerlerinden ayrılmaktayız. Burayı bir nevi ücretsiz reklam alanı gibi düşünebilirsiniz. Markanızı ve işinize dair ürünlerinizi platformumuz üzerinden ücretsiz olarak insanların beğenisine sunuyorsunuz ancak ve ancak sadece satış olduğu takdirde kendi belirlediğiniz komisyon oranında bir ödeme gerçekleştiriyorsunuz. Hepsi bu kadar. Şayet düşünürseniz bana ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin en bilindik markalarıyla yapmış olduğumuz anlaşmalar neticesinde çıkmış olduğumuz bu yolda size en kaliteli hizmeti en iyi şekilde vermek tek gayemiz ve bütün gayretimiz de bu yönde.

Şu an için 48 ayrı kategoride 13 bin civarında ürünle sizlere hizmet veriyoruz.

Çalıştığımız markalardan örnek vermemiz gerekirse: Colin’s, Linens, Puma, Casper, Desa, Saat&Saat, Emsan, GAP, İLVİ, Avon, Karaca, Korkmaz, Lizay, Madame Coco, Slazenger, TAÇ, ARİŞ Pırlanta, Columbia, Hotiç, Karaca Home, Ayakkabı Dünyası vb.

Her geçen gün büyüyen tedarikçi ve ürün gamımızla Türkiye’nin En BÜYÜK Online Alışveriş Sitesi olma yolunda çıktığımız bu yolda bizi 2022 Temmuz’dan beri yalnız bırakmadığınız gibi yine yalnız bırakmayacağınıza olan inancımızla başlıyoruz. Sizleri seviyoruz. Vira Bismillah.

 

www.firsatgidiyo.com

Türkiye’nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi

Takip Et, Fırsatları Yakala!